Malzemeler:

2 Yumurta

6 Adet Sıcak Suda Bekletilmiş İncir

1 Su Bardağı Süt

2 Yemek Kaşığı Haşhaş

1 Yemek Kaşığı Zeytinyağ

¾ Su Bardağı Ceviz

1 Çay Kaşığı Tarçın

½ Su Bardağı Tam Buğday Unu

¾ Kabartma Tozu

2 Şase Nutrimor Profiber

Tarif:

Süt, yumurta ve rondoda püre haline getirdiğiniz inciri çırpın.
İçerisine haşhaş, zeytinyağı, tarçın, ceviz ve kabartma tozunu ekleyin.
Daha sonra unu ve 2 şase Nutrimor Profiber’i de ilave edip katlama yöntemi ile karıştırın ve fırın kalıbına bu karışımı dökün.
Üzerine biraz ceviz ekleyip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30  dakika pişirin.

Alışveriş Sepeti
Sepetinizde ürün yok!
Alışverişe Devam Et
0
WhatsApp chat