Malzemeler:

  • 2 yumurta
  • 6 adet sıcak suda bekletilmiş incir
  • 1 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı haşhaş
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı ceviz
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • ½ su bardağı tam buğday unu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 şase Nutrimor Profiber

Tarif:

Süt, yumurta ve rondoda püre haline getirdiğiniz inciri çırpın.
İçerisine haşhaş, zeytinyağı, tarçın, ceviz (üzeri için biraz ayırın) ve kabartma tozunu ekleyin.
Unu ve 2 şase Nutrimor Profiber’i de ilave edip katlama yöntemi ile karıştırın ve kek kalıbına bu karışımı dökün.
Üzerine biraz ceviz ekleyip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30  dakika pişirin.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
WhatsApp chat