MANTI – ERİŞTE HAMURU

Malzemeler:
2 su bardağı Nutramor kolay ekmek
2 silme ölçek Nutramor omletlik
130 ml ılık su
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı:
Ilık su ile Nutramor omletlik iyice çırpılır, un, sıvıyağ ve tuz da ilave edilerek hamur yoğrulur. 5-10 dakika dinlendirdikten, erişte hamuru kalınlığında açılır. İstenirse erişte kesilir .
Mantı yapılmak istenirse; kuru soğan kavrulduktan sonra haşlanmış patates veya çiğ olarak rendelenip suyu sıkılmış patlıcan ilave edilen mantı içi ile bükülerek yapılabilir.
Mantı sıcak tuzlu suda haşlandıktan sonra üzerine domates veya domates salçalı sos, nane, sumak vb. ile servis edilir.

Alışveriş Sepeti
Sepetinizde ürün bulunmuyor!
Ara Toplam
0,00 
Toplam
0,00 
Alışverişe devam et
0
WhatsApp chat