Bitter Çikolatalı Kurabiye

Malzemeler:

1,5 Su Bardağı (300 mL) Üzüm Pekmezi

½ Çay Bardağı (50 mL) Tahin

¼ Su Bardağı (50 mL) Süt

4 Su Bardağı (800 mL) Yulaf Kepeği

1 Paket Kabartma Tozu

140 g Bitter Çikolata

1 Yemek Kaşığı Kakao

2 Şase Nutrimor Profiber

Tarif:

Tahin, yulaf kepeği, kabartma tozu ve kakaoyu bir kaba alıp karıştırın ve hamur haline getirin.
Hamura yavaş yavaş sütü ekleyin istediğiniz kıvama geldiğinde küp küp kestiğiniz çikolataları ekleyin.
Şekil verip 200°C fırında 25 dakika pişirin.

Pişen kurabiyeleri fırından aldıktan sonra 1/2 su bardağı üzüm pekmezi ve 1 şase Nutrimor Profiber karıştırılır ve kurabiyelere sos olarak eklenir.

Alışveriş Sepeti0
There are no products in the cart!
Alışverişe Dön
0
WhatsApp chat