- Türkiye’de sağlıklı gıdalar üretiminde, sektöründe önder bir kuruluş olabilmek ve markalaşmak, kurumsallaşarak daha geniş kitlelere ulaşmak ve saygın bir kuruluş olarak var olmak ve devam etmek,
- Yeni teknolojiler ve etkin kaynak kullanımı ile olası risk ve fırsatları değerlendirerek tesisimiz sürekli iyileştirmek, izlenebilirliği sağlamak, uygulanabilir şartları yerine getirmek,
- Kaliteli, hijyenik, sağlıklı ve güvenli, damak tadı ve göz zevkine uygun ürünler sunarak müşterilerimizin dengeli beslenmesini sağlamak,
- Standartlara ve gıda mevzuatına uygun kusursuz ürünü/ hizmeti; tutarlı, müşterilerin güvenlerini kazanacak biçimde ve zamanında sunarak müşteri memnuniyetini artırmak,
- Tüm çalışanlarımızın katılım ve gayreti ile paydaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için ürünler ve hizmetler gerçekleştirmek,
- Sıfır kaza ve sıfır meslek hastalığı ilkesiyle hareket ederek faaliyetlerimiz sırasında meydana gelebilecek kaza veya acil durumlarda, zararları en az düzeye indirecek tedbirler almak,
- Takım ruhuna sahip eğitimli personel ile sürekli gelişimi sağlamak,
- Ürün ve hizmet kalitesi ile sektörde aranan bir kuruluş olmak ve saygınlığın sürekliliğini sağlamak,
- Uygunluk yükümlülüklerimizi yerine getirmek, Doğal çevreye duyarlı olmak, kirliliğin önlenmesine katkıda bulunmak,
- Tedarikçilerimizle iş birliği ve güven içinde çalışmak, Şirket politikamızdır.