Glutensiz Amarant 350 g

21,90 

Ürün Özellikleri:
Buğday İçermez, Kafeinsiz, Kazein İçermez, Laktozsuz, Mayasız, Mısır İçermez, Şekersiz, Soyasız, Süt ve Süt Ürünleri İçermez, Yüksek Lif, Yüksek Protein, Yumurta İçermez

Açıklama

-İçerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır.
-Ürün içerik ve alerjen bilgileri sürekli güncellenmektedir ancak en doğru bilgilere ürün ambalajından ulaşabilirsiniz.
-Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir.
– En güncel bilgi ambalaj üzerindekidir.
-Detaylı ve güncel bilgi için lütfen firmamızla iletişime geçiniz.

Amarant 350 g :İçindekiler:  %100 amarant tahılı

Enerji ve besin öğeleri

100 g veya 100 mL için

Enerji / Energy

1661 kj / 394 kcal

Yağ / Fat

7 g

Doymuş Yağ / of which saturated

1,5 g

Karbonhidrat / Carbohydrates

65,7 g

Şeker / of which sugars

1,7 g

Lif / Fibre

6,7 g

Protein

13,6 g

Tuz/sodyum , Salt / sodium

4 mg

Vitamin C

4,2 mg

Vitamin E

1,2 mg

Kalsiyum, Calcium

159 mg

Magnezyum / Magnesium

248 mg

Fosfor /Phosphorus

557 mg

Bakır / Copper

0,5 mg

AMARANT SALATASI

Malzemeler

  • 1/2 su bardağı kaynar su
  • 1/2 su bardağı amaranth
  • 1/2 su bardağı haşlanmış nohut
  • 100 gram beyaz peynir
  • 1 adet soyulmamış salatalık (küp doğranmış)
  • 1 adet orta boy kırmızı sogan (ince doğranmış)
  • Yarım demet taze nane(doğranmış)
  • Yarım demet taze maydanoz (doğranmış)
  • 2 yemek kaşığı kavrulmuş çam fıstıgı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi
  • 2 yemek kaşığı taze limon suyu
  • Tuz ve kırmızı pul biber
  • Süslemek için;
  • Limon dilimleri

Hazırlanışı

Amarant ve su hariç tüm salata malzemelerini bir kapta birleştirin. Derin ve geniş bir kaba amarant alın ve kaynar suyu üzerine ekleyin. Tüm suyu çekip amarantlar sisinceye kadar yaklaşık 20 dakika kapağını kapatın ve dinlendirin. Salata karışımına amarantı aktarın, harmanlayın. Limon dilimleri ile süsleyin ve servis yapın.

AMARANT KREP

Malzemeler

1/2 su bardağı un amaranth

3/4 su bardağı beyaz kepekli un

1/2 çay kaşığı tuz

1/2 çay kaşığı kabartma tozu

Oda sıcaklığında 1 bardak az yaglı ayran

Oda sıcaklığında 1/2 su bardağı süt

1 yumurta

Tereyağı

(tuzsuz 3 yemek kaşığı erimiş ve biraz soğutulmuş)

2 çorba kaşığı bal

Tereyağı ya da yağ (yağlama için)

Hazırlanışı

Kuru malzemeyi birlikte eleyin. Ayrı bir kapta ayran, süt, yumurta ve eritilmiş tereyağını çırpın. Un karışımını sıvı karışımın içine dökün ve karıştırın. Karışımı 10 dakika dinlenmeye bırakın. Tavayı ısıtın. Tereyağı ya da yağ ile hafifçe fırçalayın. Tava üzerine karışımdan dökün (yaklaşık 1/4 su bardağı). Krebin her iki yüzü 1-2 dk ateş görecek sekilde pişirin. Üzerine bal ve taze meyveler ile servis edebilirsiniz.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Glutensiz Amarant 350 g”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Alışveriş Sepeti
Sepette ürün yok!
Aratoplam
0,00 
Toplam
0,00 
Alışverişe Devam Et
0
WhatsApp chat